Termeni și Condiții

Introducere

Bine ați venit pe site-ul Green Paradise, lacul de pescuit sportiv. Utilizarea acestui site și accesul la facilitățile noastre sunt reglementate de următorii termeni și condiții. Prin utilizarea site-ului și vizitarea Green Paradise, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru și să nu vizitați locația noastră.

Date de identificare juridice:

 • Firmă: Toni Eco Fishing SRL
 • Sediu social: Municipiul Moreni, Strada Plaiului, Nr. 48, Dâmbovița
 • Cod Unic de Înregistrare: 26212201
 • Data înregistrării: 12.11.2009
 • Număr de ordine în Registrul Comerțului: J15/756/11.11.2009

Program și Rezervări

 1. Program de pescuit: Partidele de pescuit încep de la ora 18:00 până a doua zi la ora 18:00 (24 ore). Excepții se fac doar în cazul ofertelor de sfârșit de sezon. Standurile se rezervă pentru minim 24 de ore, cu excepția perioadei de extra-sezon (iarna).
 2. Vizitatori: Pe timpul nopții nu sunt permise vizitele, iar pescarul poate avea un singur însoțitor bărbat pe timp de noapte. Pe timpul nopții, pescarul poate fi însoțit și de prietena/soția + copiii mai mici de 12 ani, aceștia nefiind considerați însoțitori.
 3. Taxă de agrement: Vizitatorii ce stau mai mult de o oră trebuie să plătească o taxă de agrement de 20 RON (doar ziua) și au obligația de a lăsa mașina în zona de parcare a recepției.

Acces și Reguli Generale

 1. Accesul pe lac: Se face doar după verificarea echipamentului pescarului și semnarea regulamentului de ordine interioară de către pescari și însoțitori/vizitatori. Nu se poate ieși din incinta lacului pe timp de noapte, decât în cazuri excepționale și după un control amănunțit al bagajelor și mașinii.
 2. Echipament obligatoriu: Fiecare pescar trebuie să aibă: maxim 4 lansete, fir principal de minim 0,25 mm, minciog cu deschidere peste 1 m, sac de păstrare (minim 80×100 cm) sau sling de dimensiuni mari. Echipamentul de pescuit este verificat la sosire și trebuie să fie corespunzător pentru a începe partida de pescuit.
 3. Autovehicule: Vor fi lăsate în parcarea special amenajată. La sfârșitul partidei, pescarul trebuie să anunțe paznicul pentru a aduce mașina la stand. Este obligatoriu ca mașina să fie goală la momentul controlului.
 4. Saltea de primire: Este obligatoriu să folosiți salteaua de primire a peștilor tip cădiță, disponibilă la fiecare stand. Eliberarea peștilor se va face numai cu slingul în prezența paznicului.
 5. Peștii de peste 8 kg: Trebuie cipati, pozați, cântăriți și eliberați în prezența paznicului de serviciu. Refuzul de a face poze cu peștele prins va duce la interzicerea accesului pe lac.
 6. Duminică noaptea: Pescuitul este interzis pentru curățarea și dezinfectarea lacului și administrarea hranei suplimentare peștilor.
 7. Nădire și plantare: Este permisă nădirea, dar nu cu porumb sau cereale uscate. Pescuitul din barcă este interzis.
 8. Muzica tare și gălăgia: Sunt strict interzise. Pescarii deranjați pot contacta paznicul, iar cei care încalcă această regulă vor fi expulzați fără returnarea taxei.
 9. Cabănuțele: Trebuie eliberate la ora 16:00 pentru curățenie. Este interzis focul direct pe iarbă, folosirea grătarului de la locul de pescuit este obligatorie.
 10. Poze și filmări: Green Paradise își rezervă dreptul de a face poze și filmări ale peștilor capturați și în cazul infracțiunilor constatate.
 11. Înotul și recuperarea lansetei: Sunt strict interzise. Pentru recuperarea lansetei, anunțați paznicul.
 12. Siguranța personală: Vă rugăm să fiți atenți la malurile abrupte și să nu lăsați copiii nesupravegheați. Intrarea în incintă se face pe propria răspundere.
 13. Nerespectarea regulamentului: Va duce la expulzarea din incintă fără returnarea taxei și la interzicerea accesului pe lac.
 14. Camere video: Sunt amplasate pe lac pentru monitorizare. Persoanele surprinse sustrăgând pești vor fi reținute până la sosirea forțelor de pază sau a poliției.
 15. Semnarea registrului: Toți vizitatorii trebuie să semneze în registrul aflat la recepție, confirmând acceptarea regulamentului.

 

Preturi

Preturile noastre includ TVA