Prezentare

Cum a luat naștere această oază de liniște?

Conceptul “Green Paradise” a luat naştere în anul 2010, până atunci în această locaţie se afla un bazin de irigaţii. Bazinul a fost jumătate secat, iar jumătate acoperit cu vegetaţie (stuf, sălcii, papură, iarba) şi mlaştină.

Din primăvara anului 2010 am lucrat intens pentru a decolmata și curăţa lacul de vegetaţie. Suprafaţa lacului este de 8,5 ha luciu de apa si este împărţită în trei bălţi, toate în sistem C&R. Green Paradise 1 (Balta Mare), Green Paradise 2 (Balta de Feeder) și Green Paradise 3 (Balta de Undiță).

Substratul lacului este în proporție de 80% cu pietriș , are 2 izvoare din afara bălții și 10 izvoare proprii, apa este de o calitate deosebită, dar fiind o zonă subcarpatică, este puțin alcalină.

Despre Green Paradise 1

Această baltă are o suprafaţă de 6 ha, adâncimea apei variază de la 1 la 7 metri, cu canale, praguri, insule, stuf și structuri submerse. Este un lac greu de abordat pentru cei neobișnuiți cu pescuitul în bălți adânci, peștele având un comportament diferit comparativ cu cel din zona de șes.

Green Paradise 1, este populată 90% cu pește paşnic şi 10% cu pește răpitor. In 2022 balta a fost populata cu 6 tone de crap 4-6 kg si 600 exemplare de crap intre 7-30 kg .Densitatea de crap este de 2 tone pe Ha si este destinată celor ce apreciază pescuitul sportiv, recreativ, iubitorilor de natură, ce caută liniște, respect față de pești și față de cei din jur. De pe Green Paradise 1 nici adrenalina nu lipsește, unii pescari reușesc să aducă la mal exemplare superbe de pești, chiar și de peste 30 kg. Cu toate că

Facilități pescari

– 22 de Standuri Pescuit, fiecare cu cabanute, curent, aeroterma un pat principal si unul secundar tip sertar

– 3 Toalete amplasate pe baltă;
– Saltele tip cadita pentru pesti la fiecare stand
– Loc de grătar la fiecare stand de pescuit;
– Coșuri de gunoi la fiecare loc de pescuit etc.
– Iluminat

Despre Green Paradise 2

Balta Green Paradise 2, sau Balta de Feeder are o suprafata de 2 Ha, pe aceasta balta ne- am dorit sa avem un concept deferit fata de G.P 1 unde se urmăresc în general capturile “trofeu”, iar pe G.P 2, se urmărește o activitate mai intensă a peștelui.

Această balta este perfectă pentru oricine vrea să aibă parte de activitate din plin, dar și pentru amatori și persoane care abia acum se inițiază în tainele pescuitului. Densitatea de pe aceasta balta este de 1,2 tone pe Ha

Despre Green Paradise 3

Cea mai mică baltă din Complexul Green Paradise, aceasta este Balta de Undiță/Vargă, unde se pescuiește predominant caras. Cei mici se distrează de minune aici, mai ales că este foarte simplu, iar cărășeii trag unul după altul, spre bucuria tuturor. Așadar, dacă ai un fiu, sau chiar o fiică, și îți dorești să îl/o inițiezi în arta acestui sport, Green Paradise 3 este locul perfect!

Magazin de momeli și articole pescuit

Lângă recepție se află și magazinul nostru de nade, momeli și diverse accesorii pentru pescuit. Așadar, dacă ți-ai uitat momeala preferată acasă, sunt șanse foarte mari să o găsești la magazinul nostru!

Zona de Camping

Pentru că ne dorim să vă oferim un confort la un cu totul alt nivel, am amenajat și un număr de 5 cabanute. Acestea sunt amplasate în apropiere de recepție, fiind destinate tuturor celor ce vor să petreacă timp de calitate în natură. Priveliștea de aici este una absolut superbă. Indiferent în care dintre căbănuțe ești cazat/ă, vei avea parte de o priveliște de ansamblu a întregului Complex Piscicol. Cateva zile petrecute la noi chiar se simt! După aceea, te vei întoarce la treburile de zi cu zi plin/ă de energie, cu bateriile încărcate și cu o atitudine relaxată. O data cazat/ă în zona de camping Green Paradise, ai la îndemână diverse activități pe care le poți face, pe lângă pescuit, te poți bucura de plimbări relaxante pe malul apei, printre salciile ce se unduiesc în ușoară bătaie a vantului. Ne-am gândit și la cei mici, pentru ei am amenajat un mini parc de joacă, dar și un mini-zoo.

Facilități căbănuțe

- Baie Proprie
- Aer conditionat
- Tv Smart
- Minifrigider
- Panou radiant de caldura

Cherhanaua Green Paradise

Într-o atmosferă relaxată, cu iz tradițional, vei fi întâmpinat/a de un personal atent și prietenos, gata să-ți ofere o experiență desăvârșită. Îmbinând arta culinară și pasiunea pentru lac , restaurantul nostru pescaresc te invită să te lași purtat/a într-o călătorie gastronomica, unde fiecare masă devine o poveste plină de magie. Fie că alegi să savurezi delicioasele noastre fructe de mare preparate cu măiestrie, sau te lași sedus de suculentele preparate din pește proaspăt, vei simți o explozie de savoare în fiecare înghițitura, acestea fiind acompaniate de vinurile fine, perfect alese pentru a sublinia savoarea mâncărurilor noastre, vei trăi o simfonie de gusturi ce îți va încânta sufletul.

Cherhanaua noastra se afla chiar langa zona de Camping, așadar, nu va trebui să-ți faci griji în privința mâncării! Astfel, într-un colț de rai pe malurile unei bălți pitorești, descoperiți un refugiu perfect unde pasiunea pentru pescuit, aventură și bucate delicioase se întâlnesc într-un ansamblu armonios. In complexul nostru turistic, veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru o escapadă memorabilă în mijlocul naturii. Restaurantul nostru functioneaza Vineri - Sambata si Duminica in timpul saptamanii se pot servi direct pe balta mic dejun si mancaruri fast-food

Prezentare video