Regulament Green Paradise 2&3

1. Partidele de pescuit…

încep de la ora 06:00, pana la ora 18:00 (12 ore). Excepție de la program se face doar în cazul ofertelor de sfarsit de sezon. Pe Green Paradise 2 (balta de feeder) și 3 (balta de undiță) se pescuieste numai de zi. Se poate intra cu masina, doar pe Green Paradise 2 (balta de feeder), pentru descarcarea bagajelor, dupa care masina se lasa direct in parcarea special amenajata.

2. Intrarea pe balta…

se face numai dupa ce pescarul a fost verificat daca are echipament corespunzator , acesta isi va da acordul prin semnatura pentru regulament si verificarea masinii la plecare , atat pescarii cat și însoțitorii/vizitatorii vor semna in registru pentru regulamentul de ordine interioară. Vizitatorii au obligatia sa lase masina in zona parcarii de la receptie si sa semneze regulamentul de ordine interioara.

3. Echipamentul pescarului…

pescarul trebuie sa aiba in dotare maxim 2 lansete / undite / persoana, fir principal monofilamet de minim 0,20 mm, montura ce elibereaza momitorul in caz de rupere cu maxim 1 carlig, minciog corespunzator cu plasa mole si ochiuri mici, juvelnic din panza moale sau sac de pastrare pesti. Este interzis pescuitul la japca și cel la bombă (montura cu peste 1 carlig). Plantatul și porumbul uscat sunt interzise!

4. Autovehiculele

vor fi lăsate în parcarea special amenajată, după ce pescarii își lasă bagajele la stand. La sfarsitul partidei de pescuit, pescarul trebuie sa anunte paznicul cand doreste sa aducă masina înapoi la stand și va aștepta cu masina goala, cu bagajele stranse langa masina, până la sosirea acestuia, pentru verificarea masinii și a bagajelor

5. Taxa insotitori…

…orice insotitor trebuie sa plătească o taxa de 20 de lei pentru pescuit. Aceasta taxa se cere în cazul în care însoțitorul sta mai mult de o ora sau dacă începe sa pescuiasca, indiferent de ora intrării. Pentru femei taxa de pescuit este de 20 de lei, iar femeile si copiii de până în 12 ani ce insotesc pescarul nu platesc taxa de insotitor.

6. Curatenie si liniste…

… avem rugămintea ca pescarii sa pastreze locurile de pescuit curate pe tot timpul partidei de pescuit. Este interzis focul direct pe iarba (se foloseste gratarul cu picioare sau gratarul de la locul de pescuit). Muzica tare și galagia sunt la randul lor interzise, pescarii deranjați de alți pescari de pe balta pot suna oricand la paza: 0727 950 630. Va asiguram ca personalul nostru va face tot posibilul pentru a menține liniștea în incinta.

7. Accesul vizitatorilor…

… accesul vizitatorilor pe balta cu mașina este interzis. La fel este și plecarea pentru cumparaturi, lucru care nu este permis fără acordul administrației și efectuarea unui control al autoturismului.

8. Verificarea masinii…

… prin semnarea regulamentului va dați acordul ca personalul bălții să aibă dreptul de a verifica interiorul masinii dumneavoastre sau a vizitatorilor.

9. Poze / filmări…

… personalul bălții are dreptul sa va facă poze/filmare cu pestii capturati ( acest lucru ne ajuta sa tinem o evidenta a pestilor prinsi ). De altfel, personalul bălții își rezerva dreptul de a face poze sau filmari și în cazul în care se constata o infractiune.

10. Inotul / recuperarea lansetei…

… este strict interzis inotul. De asemenea, este interzisa recuperarea lansetei sau a undiței de pescuit prin intrarea în apă. Pentru recuperarea lansetei vă rugăm să anunțați paznicul.

11. Siguranta personala si a celor din jur…

… avem rugămintea sa fiți atenți la malurile abrupte, la pontoane , la trepte, aveți grija de copii și nu ii lasati nesupravegheati. Copiii nu au voie singuri în parcul de distracții sau la mini-zoo. Ținem să precizăm faptul că intrarea în incinta este pe propria dumneavoastra raspundere, orice accidentare din vina pescarului sau însoțitorului nu poate învinovăți personalul, personalul este dispus sa dea primul ajutor în caz de accidentare și sa anunte salvarea.

12. Nerespectarea regulamentului…

… cel ce va fi prins ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, după ce i se va elibera în apa peștele prins, nu i se va inapoia taxa plătită și nu va mai fi primit pe balta niciodată. Va atentionam ca facem controale la juvelnice și în portbagaje dacă se presupune ca s-a sustras peste în afara de cel platit si inregistrat pe bon.

13. Camere video autorizate…

… atenție! Pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste altul decât cel conform regulamentului, se face vinovat de furt și vor fi retinuti până la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.

14. Semnarea registrului…

… dacă sunteți de acord cu regulamentul nostru, vă rugăm să semnați în Registrul aflat la recepție. În caz contrar, vă rugăm să părăsiți incinta bălții politicos.