Tarife Balta Mare 2020

Pret bon 12 ore retinere 6 kg Crap/Amur – 100 lei  Pret bon 24 ore/retinere 8 kg Crap/Amur – 200 lei loc cu cabanuta sau150 loc zona Stationar /Maxim 2 persoane/ 4 Lansete /retinere 8 kg Crap/Amur. Carasul, Stiuca, Somnul si Fitofagul se pot retine fara limita daca este prins regulamentar

In weekend locurile cu Cabanuta costa 130 lei /12 ore .Curentul la cabanute functioneaza 24 de ore din 24, majoritatea cabanutelor contine 2 paturi,o aeroterma, lumina terasa , lumina camera

Pret taxa Agrement – 5 ron/persoana/ numai ziua. Fiecare pescar are dreptul sa vina cu un insotitor adult, restul de insotitori adulti platesc taxa de agrement, femeiile si copiii nu platesc nimic.

La 5 partide intregi de pescuit cu retinere 12 ore in decurs de o luna, a 6 partida este gratuita. (partidele reduse nu se pot acumula)

Pentru fiecare taxa de 100 lei cu retinere sau 150 lei cu retinere se va face o reducere de 50 lei pentru partida urmatoare , dar numai de luni pana vineri daca pescarul nu a retinut nici un crap, stiuca, somn, fitofag , salau, caras. ( ex pe 24 ore taxa este deja redusa cu 50 lei si se mai poate face reducere de inca 50 lei , dar daca pescarul plateste pe 24 ore 2 bonuri de 100 pescuit cu retinere si nu prinde nimic , se va face o reducere de 100 lei )Nerespectarea regulamentului duce la anularea reducerii .REDUCERILE si PARTIDELE GRATUITE se pot folosii numai de LUNI pana VINERI.

Legitimatiile nu se pot da de la o persoana la alta, o data cu pierderea legitimatiei se pierd si reducerile sau gratuitatile, la prezentarea reducerii sau gratuitatii trebuie sa aveti un act de identitate pt a demonstra detinerea.

Facilitati : cabanute , foisoare , pontoane ,gratare, parcari, curent, iluminat, locuri amenajate cu piatra , toalete , terasa bauturi racoritoare, magazine nada si momeala, loc de joaca pt copii, mini zoo pt copii.

Telefon Rezervari si informatii: 0728.959.334
Program telefon – de Luni pana Sambata orele 8:00 – 20:00
Duminica nu se fac rezervari , pescarii ce nu au facut rezervare pentru Duminica pot suna pentru informatii la nr de la paza 0727950630

Rezervarile se fac numai telefonic cu o saptamana inainte incepand cu fiecare luni dimineata gratuit ,dar daca doriti sa rezervati mai din timp trebuie platit un avans de 50 lei pentru fiecare stand , rezervarile trebuiesc confirmate cu o zi inainte de sosire, daca nu se va face confirmarea telefonica, rezervarea se anuleaza, datorita clientilor putini si neseriosi ,Duminica noapte se rezerva doar cu plata unui avans sau sa se ocupe minim 5 standuri , va multumim de intelegere. Cei ce rezerva un loc de pescuit si nu se prezinta , fara sa sune sa anuleze , nu vor mai putea rezerva decat cu plata in avans a partidei .
Societatea ce administreaza balta este prevazuta cu casa de marcat , datoria fiecarui client este sa ceara bonul fiscal si la cerere se poate scoate factura