Tarife Balta Mare 2020

Pret bon 12 ore retinere 6 kg Crap/Amur – 100 lei  sau  150 lei/24 ore/Maxim 2 persoane/ 4 Lansete /retinere 8 kg Crap/Amur. Carasul, Stiuca, Somnul si Fitofagul se pot retine fara limita daca este prins regulamentar

Pret Cabanuta 30 lei/12 ore sau 50 lei/24 ore ,cabanutele nu sunt obligatoriu de inchiriat, Curentul la cabanute va merge 24 din 24, cabanuta contine un pat si o aeroterma.

Pret taxa Agrement – 5 ron/persoana/ numai ziua. Fiecare pescar are dreptul sa vina cu un insotitor adult, restul de insotitori adulti platesc taxa de agrement, femeiile si copiii nu platesc nimic.

La 5 partide intregi de pescuit cu retinere 12 ore in decurs de o luna, a 6 partida este gratuita. (partidele reduse nu se pot acumula)

Se fac reduceri de 50% numai la taxa de 100 lei pe 12 ore , daca pescarul nu a retinut nici un crap, stiuca, somn, fitofag , salau, caras. Nerespectarea regulamentului duce la anularea reducerii .REDUCERILE si PARTIDELE GRATUITE se pot folosii numai de LUNI pana VINERI.

Legitimatiile nu se pot da de la o persoana la alta, o data cu pierderea legitimatiei se pierd si reducerile sau gratuitatile, la prezentarea reducerii sau gratuitatii trebuie sa aveti un act de identitate pt a demonstra detinerea.

Facilitati : cabanute , foisoare , pontoane ,gratare, parcari, curent, iluminat, locuri amenajate cu piatra , toalete , terasa bauturi racoritoare, magazine nada si momeala, loc de joaca pt copii, mini zoo pt copii.

Telefon Rezervari si informatii: 0728.959.334
Program telefon – de Luni pana Duminica orele 8:00 – 20:00

Rezervarile se fac numai telefonic cu o saptamana inainte incepand cu fiecare luni dimineata gratuit ,daca doriti sa rezervati mai din timp trebuie platit un avans , rezervarile trebuiesc confirmate cu o zi inainte de sosire, daca nu se va face confirmarea telefonica, rezervarea se anuleaza
Societatea ce administreaza balta este prevazuta cu casa de marcat si la cerere se poate scoate  factura fiscala