Regulament GREEN PARADISE 2022 – Balta Mare

 1. Pescuitul incepe de la ora 6:00 pana la ora 18:00 (12 ore) exceptie de la program se face in cazul ofertelor de sfarsit si inceput de sezon; pescuitul de noapte este permis numai in sezon, dar cu recomandare din partea pescarilor fara incidente si luarea la cunostinta a regulamentului. Partida de 24 ore incepe numai cu ora 18:00 sau 36 ore incepand cu ora 6:00. Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele ,pescarul are dreptul la un singur insotitor barbat pe timp de noapte si sotia/prietena + copiii pana in 14 ani ce nu sunt considerati insotitori si au intrarea gratuita.
 2. La partidele de minim 24 ore autovehiculele se vor parca in parcarile special amenajate, dupa ce pescarii isi vor lasa bagajele la stand . Iar pe timp de zi (12 ore) autovehiculele vor fi parcate in spatele cabanutelor rezervate (o singura masina pentru fiecare loc de pescuit), indiferent de nopate sau zi dubitele sau masinile mari vor fi parcate in parcarile amenajate dupa ce pescarii isi vor lasa bagajele la stand si le vor aduce la plecare dupa ce are toate bagajele stranse si anunta paza.
 3. La intrarea in incinta se vor lua datele de pe buletin, vor semna in registru pt regulamentul de ordine interioara atat pescari cat si insotitorii. Din incinta Lacului Green Paradise nu se poate iesii pe timp de noapte , exceptand cazurile de urgenta, dar se va face un control mai amanuntit la bagaje si masina.
 4. Se pescuieste cu maxim 4 lansete + 2 undite (la undita se poate pescuii numai la momeala vie , cocolosi mamaliga si pelete moale) ,lansetele sau unditele trebuie sa fie dotate cu maxim 1 carlig , fir principal sau inaintiasi minim 0,24 mm
 5. Pt fiecare lanseta in plus pescarul va plati 25 ron suplimentar, este interzis sa puna mai multi pescari peste in acelasi juvelnic sau sac de pastrare. Pesti sub 5 kg se pot retine in juvelnice de panza ( feeder) , iar pestii peste 5 kg numai in saci de pastrare sau sling si cate un exemplar in sac/sling. Obligatoriu pescarul trebuie sa detina 1 sac de pastrare mare ( minim 80×100 cm ) sau sling. Juvelnicele de sarma sau de funie sunt interzise
 6. Pescuitul cu montura tip bomba(montura cu mai mult de 1 carlig) este strict interzis. Este Interzis plantatul si naditul cu porumb uscat, este strict interzis pescuitul la japca( ancora , jig ,etc.)
 7. Sunt permise decat monturile ce permit eliberarea plumbului(monturi in line fara agrafa in capat, montura plumb pierdut, etc) .
 8. Folosirea Saltelei de primire este obligatorie. Toate standurile de pescuit sunt dotate cu saltea primire pesti tip cadita. Pe zona de Stationar ( standurile 20 -31 ) se pescuieste numai in weekend de Vineri seara ora 18:00 – pana Duminica ora 18:00 sau de sarbatori
  Pescarii trebuie sa aiba in dotare minciog profesional cu deschidere mare ( peste 60 cm) , plasa moale si maner peste 1,8 m, se poate folosi minciog cu cap rotund( minciog feeder, cu plasa moale) numai la scoaterea pestilor pana in 5 kg.  Pescarii trebuie sa aiba obligatoriu in dotare spray antiseptic , in caz contrar pot cumpara de la receptia baltii. In cazul in care pescarul uita sa isi aduca minciog, spray antiseptic, monturi corespunzatoare sau sac de pastrare/sling , nu poate incepe partida de pescuit , pana nu si le aduce sau inchirieze/cumpere de la receptia baltii aceste echipamente.
 9. Eliberarea pestilor se va face numai cu Sling-ul (sac de cantarire) de catre paznicul de servici. Crapul,tenul,stiuca intre 1-5 kg, carasul intr 200gr-1,5kg , somnul si fitofagul( sanger si novac nobilis) indiferent de dimensiune se pot cumpara contra cost, cei sub sau peste aceasta greutate vor fi eliberati nevatamati.
 10. In cazul in care exemplarele de crap si ten ce depasesc 5 kg, sunt vatamate intentionat/neglijenta  sau se constata decesul acestora, pescarul va fi obligat sa achite o contravaloare intre 50-300 lei/kg in functie de dimensiunea pestelui (tabel cu pretul pestilor se poate vede in rubrica taxe) . Speciile de salau, lin, biban, scoicar se vor elibera indiferent de greutate in stare vie, fara a fi ranite (pestele se poate tine maxim 15 minute pe mal (cantarire si fotografiere).
 11. Toti pestii peste 8 kg se vor poza ,cantarii si elibera in prezenta pazniculuide servici, daca pescarul refuza sa faca poze cu pestele in brate desupra saltelei de primire sau nu doreste sa roage pe altcineva sa faca poza cu pestele prins, nu va mai fi primit pe balta( fata pescarului nu este obligatoriu sa apara in poza )
 12. Se fac verificari pe balta la echipamentul de pescuit si daca acesta nu este corespunzator, pescarii vor fi atentionati sa isi remedieze echipamentul, a 2-a oara pescarul va fi dat afara, fara sa primeasca banii de taxa inapoi si nu va mai fi primit pe balta.
 13. Pescarul are obligatia sa se aseze in dreptul pontonului sau standului de pescuit rezervat sau ales de la inceputul partidei (acesta isi poate schimba locul de pescuit numai prin anuntarea paznicului si se poate muta pe un alt loc de pescuit ce nu este rezervat)
 14. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor si/sau cu familia(sotie, copii) restul vor plati o taxa de agrement de 30 ron (numai ziua). Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele, nu sunt permise plecarile decat in caz de urgenta ,dar cu control amanuntit al masinii. Duminica noapte nu se pescuieste , dupa plecarea pescarilor , balta se curata , dezinfecteaza ,iar pesti sunt hraniti suplimentar( tratament daca este cazul)
 15. Plantatul este permis fara taxa suplimentara, numai de luni ora 6:00 pana vineri ora 18:00 fara a deranja alti pescari si fara a depasii zona de pescuit .Pescuitul din barca este interzis
 16. Muzica tare si galagia este interzisa , pescarii deranjati pot suna imediat la numarul de la paza 0727.950.630, va asiguram ca personalul baltii va face tot posibilul sa mentina linistea in incinta , pescarii ce deranjeaza ceilalti pescari vor fi atentionati o singura data , a 2-a oara vor fi dati afara fara sa li se inapoieze bani de taxa si nu vor mai fi primiti pe balta.
 17. Locul si cabanuta se pastreaza curate pe timpul partidei de pescuit, este interzis focul direct pe iarba (se foloseste gratarul cu picioare sau gratarul de la locul de pescuit)
 18. Accesul vizitatorilor pe balta sau plecarea pentru cumparaturi nu sunt premise fara acordul paznicului si controlul autoturismului.
 19. In incinta Lacului Green Paradise portile sunt inchise. Daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul la nr. de telefon: 0727.950.630
 20. Nu parasiti locul de pescuit si nu incarcati masina cu bagaje, pana nu anuntati paznicul sa vina in control. Paznicul se asteapta cu bagajele langa masina pe zi sau daca partida a fost pe timpul noptii se anunta paznicul dupa ce bagajele au fost stranse si se va aduce masina din parcare in prezenta acestuia. Obligatoriu masina trebuie sa fie goala cand se face controlul.
 21. Se vor verifica: masina, bagajele, gentile, lazi frigorifice, cabanuta, gratarul, se va cantarii pestele prins daca este cazul, in situatia neanuntarii paznicului se vor da toate bagajele afara pt control amanuntit, regulamentul se aplica pentru toata lumea. Prin semnarea regulamentului va dati acordul ca personalul baltii sa aiba dreptul de a verifica interiorul masinii dumneavoastre sau a vizitatorilor
 22. Personalul baltii are dreptul sa va faca poze/filmare la pesti capturati sau sa faca poze/filmare daca se constata o infractiune.
 23. Scaldatul este interzis, incercarea recuperarii lansetei sau unditei de pescuit prin intrarea in apa este strict interzisa, se va anunta paznicul pt recuperarea lansetei
 24. Va rugam frumos sa fiti atenti la malurile abrupte, la pontoane , la trepte, aveti grija de copii si nu ii lasati nesupravegheati. Copiii nu au voie singuri in parcul de distractii sau la mini zoo. Intrarea in incinta este pe propria dumneavoastra raspundere, orice accidentare din vina pescarului sau insotitorului nu poate invinovati personalul, personalul este dispus sa dea primul ajutor in caz de accidentare si sa anunte salvarea, pompierii sau politia.
 25. Cel ce va fi prins ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins, nu i se va inapoia taxa platita si nu va mai fi primit pe balta niciodata. Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in porbagaje daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel platit si inregistrat pe bon.
 26. Atentie!!! pe lac sunt amplasate camere video autorizate , cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste altul decat cel conform regulamentului, se face vinovat de furt si vor fi retinuti pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.
 27. Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos, iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la Receptie ca sunteti de acord cu regulamentul.

REZERVARI NUMAI LA 0728959334 (program Luni-Sambata 8:00-20:00)

Telefon Paza/Terasa/Magazin :  0727.950.630