Regulament GREEN PARADISE 2020 – Balta Mica

 1. Pescuitul incepe de la ora 6:00 pana la ora 18:00 (12 ore) , programul este pana la ora 18 :00 indiferent de ora intrarii pe balta, exceptie de la program se face numai in cazul ofertelor de sfarsit si inceput de sezon. In sezon partida de 24 ore incepe numai cu ora 18:00 sau 36 ore incepand cu ora 6:00. Duminica noapte nu se pescuieste decat daca se face rezervare din timp sau se ocupa minim 5 standuri de pescuit.
 2. La intrarea in incinta se vor lua datele de pe buletin, vor semna in registru pt regulamentul de ordine interioara atat pescari cat si insotitorii. Din incinta Lacului Green Paradise nu se poate iesii pe timp de noapte , exceptand cazurile de urgenta, dar se va face un control mai amanuntit la bagaje si masina.
 3. Se pescuieste cu maxim 4 lansete/undite/persoana , este permisa montura cu maxim 3 ace, interzis pescuitul la japca, interzis pescuitul la bomba ( monura cu peste 3 ace)
 4. Pe balta mica orice insotitor trebuie sa plateasca taxa de 50 lei sau 30 lei  taxa pescuit daca sta mai mult de o ora sau daca incepe sa pescuiasca indiferent de ora intrarii, taxa pescuit femei este 30 ron, iar copii pana in 12 ani gratuit.
 5. Plantatul interzis , porumbul uscat interzis
 6. Se pot retine 5 kg de crap si 10 kg de caras sau un crap 1-3 kg si 5 kg caras pescuit la varga
 7. Locurile se pastreaza curate pe timpul partidei de pescuit, este interzis focul direct pe iarba (se foloseste gratarul cu picioare sau gratarul de la locul de pescuit)Muzica tare si galagia este interzisa , pescarii deranjati pot suna imediat la numarul de la paza, va asiguram ca personalul baltii va incerca sa mentina linistea in incinta 
 8. In incinta Lacului Green Paradise portile sunt inchide. Daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul la nr. de telefon: 0727.950.630
 9. Scaldatul este interzis, incercarea recuperarii lansetei sau unditei de pescuit prin intrarea in apa este strict interzisa, se va anunta paznicul pt recuperarea lansetei
 10. Va rugam frumos sa fiti atenti la malurile abrupte, la pontoane , la trepte, aveti grija de copii si nu ii lasati nesupravegheati.Copiii nu au voie singuri in parcul de distractii sau la mini zoo Intrarea in incinta este pe propria dumneavoastra raspundere, orice accidentare din vina pescarului sau insotitorului  nu poate invinovati personalul, personalul este dispus sa dea primul ajutor in caz de accidentare si sa anunte salvarea
 11. Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos, iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la paznicul de pescuit ca sunteti de acord cu regulamentul.
 12. Acela care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins si nu va mai fi primit pe balta niciodata. Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in porbagaje daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel platit si inregistrat pe bon.
 13. Atentie!!! pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste altul decat cel conform regulamentului, se face vinovat de furt si vor fi retinuti pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.

Telefon Paza/Poarta/Magazin :  0727.950.630
Pe balta mica nu se fac rezervari