Tarife Balta Mare 2020

Pret bon 12 ore retinere 6 kg Crap/Amur – 100 lei  sau  150 lei/24 ore/1 sau 2 persoane  retinere 8 kg Crap/Amur. Se retine crapul si Amurul intre 1 si 5 kg, cei sub sau peste aceasta greutate vor fi eliberati imediat, se poate retine fara limita stiuca, somnul, carasul, bibanul si bibanul soare, fitofagul nobilis si sangerul  se pot retine intre 1-10 kg fara limita. Speciile de Salau, Lin si Milo(scoicar) se vor elibera indiferent de greutate in stare vie, fara a fi ranite (pestele se poate tine maxim 15 minute pe mal: cantarire, fotografiere). Din 2019 nu se mai poate cumpara peste daca este depasita limita de retinere.

Pret Bon Sistem Prinde si Elibereaza (C&R) – 50 lei /12 ore. Se elibereaza tot pestele prins.

Pret  Bon Retinere Caras – 60 lei/12 ore/1 sau 2 persoane. Se poate retine 10 kg caras, biban si biban soare, se pescuieste numai pe locurile amenazate pt stationar. 

Pe un Bon pot pescuii 1 sau maxim 2 persoana cu un numar de 4 lansete stationar /2 undite.

Pret Cabanuta 2019 este de 30 lei /12 ore sau 40 lei 24 ore ,cabanutele nu sunt obligatoriu de inchiriat, Curentul la cabanute va merge 24 din 24, cabanuta contine un pat si o aeroterma.

Pret taxa Agrement – 5 ron/persoana. Fiecare pescar are dreptul sa vina cu un insotitor adult, restul de insotitori adulti platesc taxa de agrement, femeiile si copiii nu platesc nimic.

La 5 partide intregi (partidele reduse nu se pot acumula) de pescuit cu retinere in decurs de o luna, a 6 partida este gratuita.

Se fac reduceri de 50% numai la taxa de 100 lei pe 12 ore , daca pescarul nu a retinut nici un crap, stiuca, somn, fitofag , salau, caras. Nerespectarea regulamentului duce la anularea reducerii .REDUCERILE si PARTIDELE GRATUITE se pot folosii numai de LUNI pana VINERI.

Legitimatiile nu se pot da de la o persoana la alta, o data cu pierderea legitimatiei se pierd si reducerile sau gratuitatile, la prezentarea reducerii sau gratuitatii trebuie sa aveti un act de identitate pt a demonstra detinerea.

Facilitati : cabanute , foisoare , pontoane ,gratare, parcari, curent, iluminat, locuri amenajate cu piatra , toalete , terasa bauturi racoritoare, magazine nada si momeala, loc de joaca pt copii, mini zoo pt copii.

Telefon Rezervari si informatii: 0728.959.334
Program telefon – de Luni pana Duminica orele 8:00 – 20:00

Rezervarile se pot face cu o saptamana inainte incepand de Lunea saptamanii in curs fara avans, dar cu confirmare telefonica cu o zi inainte de sosire, daca nu se va face confirmarea telefonica rezervarea se anuleaza
Societatea ce administreaza balta este prevazuta cu casa de marcat si la cerere se poate scoate  factura fiscala